Serviceplan-Website

Serviceplan

Relansare Website-uri

Serviceplan-Website
  • Categorie

    Servicii B2B
  • Domeniu

    Servicii
  • Client

    Serviceplan

Am gestionat relansarea și migrarea website-urilor Serviceplan, Plan.Net, Mediaplus, Facit și Solutions către Adobe Experience Manager. Provocarea de aici a fost să reflectăm spectrul larg de servicii oferite de grup și numeroasele ei locații într-un sistem standardizat, centralizat și totuși să se poată personaliza. Considerăm că o experiență de utilizator actualizată, accesibilă și funcțională pe mobil ar trebui să fie o precondiție.

Minimalismul oferă agențiilor și lucrărilor lor spațiu pentru a se prezenta. Mai întâi, mobilul garantează performanță și o experiență lean UI/UX și micro-animațiile aduc însuflețitre site-ului.

Munca noastră a constat în analiza cerințelor, conceptului, proiectarea de dezvoltare a frontend-ului și backend-ului, migrarea conținutului și testare.

Rezultatul: cinci template-uri de grup, peste 50 de brand-uri, locație, pagini de specialitate și de prezentare și peste 15 limbi în nouă luni. 45 de componente standard simplifică enorm producția și întreținerea paginilor agenției, fără a limita varietatea prezentării.