DESPRE NOI

 

Partenerul pentru succes și viabilitate pentru viitor în era digitală

 

Plan.Net Group este una dintre cele mai de succes agenții digitale din Europa și un partener de încredere pentru companii atunci când vine vorba de gestionarea provocărilor erei digitale. Competențele și soluțiile de marketing oferite de grupul independent de agenții se caracterizează printr-o integrare bazată pe date a conceptelor de intelligence, mass-media, creativitate și tehnologie. Creăm un transfer fără probleme al clienților în toate punctele de interacțiune pentru a asigura viitorul succes de afaceri al clienților Grupului Plan.Net, iar acesta este planul principal de activitate a peste 1.000 de angajați din peste 25 de locații din întreaga lume.

Pornind de la obiectivele clienților noștri, echipele specializate din diferite discipline și agențiile din cadrul grupului utilizează instrumente și sisteme inovatoare în strânsă colaborare cu clienții. Credem că cele mai bune soluții pentru provocările complexe ale erei digitale nu își au originea în munca individuală, ci în colaborarea personală care implică toți experții relevanți.

ANIVERSAREA A 50 DE ANI A GRUPULUI SERVICEPLAN

Află mai multe
Date și cifre
Cifra de afaceri 2019: 114,7 milioane    
Colegi la nivel mondial: peste 1090    
Locații la nivel mondial: 25    
Relația medie cu clienții: 6,8 ani    
Satisfacția medie a clienților: 1,93    

CÂȚIVA DINTRE CLIENȚII NOȘTRI

agențiile noastre

Plan.Net Berlin

Campanii digitale Corporate & Public

Plan.Net Berlin extinde portofoliul Serviceplan Group în Casa de Comunicare (HoC) din Berlin – care a crescut exponențial prin oferta sa specifică de servicii pentru comunicare politică și socială – prin adăugarea serviciilor pentru campanii digitale si publice. Aceste două domenii capătă din ce în ce mai multă importanță și servesc nevoilor digitale tot mai mari ale ministerelor și organizațiilor.

Ne considerăm parteneri și consultanți atunci când vine vorba de găsirea de noi modele de afaceri, metode și strategii pe care organizațiile de astăzi, instituțiile politice sau ONG-urile le pot implementa pentru a naviga procesele de transformare digitală și pentru a-și asigura viabilitatea viitoare. Mai mult, acționăm ca o interfață între HoC Berlin și unitățile existente ale Grupului Plan.Net. 

 

Plan.Net Business Intelligence

Management marketing pe bază de date

Plan.Net Business Intelligence construiește și introduce metode de inteligență artificială și software intuitiv care oferă informații de încredere. Acest lucru le permite clienților noștri să ia decizii mai bune și mai rapide cu privire la modul de a stimula creșterea afacerii prin strategii și tactici de marketing.

Platforma noastră proprie pentru știința datelor CORE sprijină specialiștii în marketing pentru a prezice cu precizie rezultatele viitoarelor scenarii de investiții în marketing și pentru a crea o experiență automatizată și personalizată pentru clienți. Ceea ce ne diferențiază este abilitatea de a aplica consultanța de afaceri și analiza avansată și de a le implementa în activitatea zilnică a marketingului.

Plan.Net Connect

Dialog personalizat și CRM

Plan.Net Connect creează experiențe personalizate și unitare pentru clienți. Suntem consultanți digitali pentru automatizarea marketingului. Credem în principiul de end-to-end, începând cu concepția de creare a punctele de interacțiune și a campaniilor automate cross-channel, până la soluțiile de integrare a marketingului în cloud.

Plan.Net Innovation

Transformarea ideilor în succes în afaceri

Promisiunea noastră este să vă ajutăm cu nevoile de inovare a afacerilor și să stabilim soluții digitale pentru piața dvs. rapid și eficient.

Echipa dvs. lucrează în colaborare cu strategiștii noștri, cu dezvoltatorii de produse, designerii, consultanții de afaceri, creatorii de coduri și alți experți din cadrul grupului Serviceplan. Prin acest tip de co-creație și fuziune a creativității, tehnologiei și noilor moduri de gândire și de lucru, proiectăm produse și soluții digitale personalizate pe care clienții și angajații dvs. le vor adora.

Plan.Net Innovation Studio

Partener în toate fazele dezvoltării inovării

Plan.Net Innovation Studio este o platformă pentru clienți și colegi pentru a lucra în colaborare și eficient la noi produse și servicii. Oferim clienților noștri formate de ateliere pentru idei, precum și concepție și prototipuri pentru a face ideile tangibile și pentru a verifica rapid valoarea de utilitate si utilizare. La Plan.Net Innovation Studio punem în aplicare modul integrat de lucru al 14 agenții din Grupului Plan.Net, folosind abilitățile și know-how-ul experților din grup, în funcție de sarcină, pentru a îndeplini obiectivele clienților noștri.

Plan.Net Köln

Brand-uri mai bune cu UX

Plan.Net Cologne este partenerul principal pentru dezvoltarea cu succes a platformelor digitale,  produselor și serviciilor. 

De ce? Pentru că lucrăm împreună de peste 10 ani ca o echipă bine coordonată de strategiști, designerii, tehnologi și creatorii de conținut. Ceea ce ne determină este curiozitatea noastră pentru lucruri noi. Este important pentru noi să lucrăm la același nivel cu clienții noștri. În cele din urmă, un proiect poate avea succes numai dacă lucrăm îndeaproape și în cooperare cu clienții noștri, de preferință în mod activ sau inteligent. 

Plan.Net Media

Servicii complete - Planificarea Mass-Media și Consultanță

Experții noștri Plan.Net Media acoperă întreagă ramură media digital; de la planificarea intermediară la Business Intelligence; marketing de performanță și online; mass-media sociale și mobile; direcționare, branding și modelare; prin concepte integrate de urmărire și optimizare. Misiunea noastră este să ne adresăm persoanelor potrivite cu mesajul potrivit la momentul potrivit, pentru a asigura rentabilitatea investiției clienților noștri. Ca parte a celui mai mare grup de achiziționatori din domeniul mass-media (digitală), clienții noștri profită de condițiile noastre clar inegalabile.

Plan.Net NEO

Experiențe pentru clienți bazate pe media

Plan.Net NEO oferă o gestionare holistică a experiențelor mediale ale clienților. Conținutul potrivit pe canalul potrivit livrat persoanei țintă potrivite - întotdeauna axat pe obiectivele de afaceri individuale ale clienților noștri. Oferta noastră cuprinde concepția, crearea și implementarea activării experiențelor de marcă la toate punctele de contact online, offline și social media. Creăm experiențe cu efect maxim pentru clienți, prin alinierea mass-media și a conținutului, pe baza științei datelor și a informațiilor de afaceri. Scopul nostru este optimizarea valorii utilizatorilor existenți și a celor potențiali ai brandurilor clienților noștri – sporind astfel succesul afacerii lor. 

Plan.Net Performance

Search, Amazon și Afiliați

Plan.Net Performance și-a extins continuu expertiza ca agenție specializată în managementul campaniilor, optimizare și automatizare în Domeniul De Căutare, Retail Media și Affiliate Marketing în cadrul Grupului Plan.Net din 2007. Cu peste 50 de specialiști din peste 10 țări, susținem dezvoltarea rapidă a Google, Amazon și Facebook. Obținem relevanță maximă pentru clienții noștri și conversii, vânzări sau clienți potențiali cu rentabilitate a investiției eficientă, în special pe piețele internaționale.

Plan.Net Pulse

Servicii dincolo de spațiul digital

Plan.Net Pulse funcționează în mod fiabil și durabil de-a lungul întregului lanț de comunicații digitale. Dezvoltăm produse și platforme digitale inovatoare - de la idei de afaceri inițiale până la implementarea finală. Fie că este vorba de un site web sau de conținut receptiv, de un raport anual sau de o postare pe rețelele de socializare, combinăm creativitatea și strategia în tot ceea ce facem. Pentru noi, succesul trebuie să fie măsurabil. Prin urmare, nu doar optimizăm platformele, ci oferim și asistență și instruire partenerilor noștri.

 

Plan.Net Technology

Full Digital Lifecycle Service Provider

Plan.Net Technology este veriga de legătură dintre IT și Marketing și oferă expertiză completă în toate domeniile lanțului valoric digital. Împreună cu echipa noastră formată din 60 de colegi, nu numai că pregătim calea pentru soluții inovatoare, ci și le implementăm profesional, calitativ, în limita bugetului și la timp. Cu ajutorul know-how-ului nostru pe termen lung în domeniile consultanței IT, dezvoltării de site-uri web și aplicații, precum și a rețelei unice de experți din cadrul grupului, suntem un ”one-stop shop” care oferă soluții holistice la 360 de grade.

Plan.Net UX

UX personalizat pentru interfețele de azi

Plan.Net UX ca o echipă de experți împart o experiență practică îndelungată în tehnologie, interfețe și mărci. Credem în combinația magică de utilizare, beneficii și un design unic care definește experiențele de marcă din zilele noastre. La Plan.Net UX lucrăm în echipe integrate de strategiști cu experiență în utilizatorilor, creatori de concepte UX, designeri de interfețe, dezvoltatori IT și clienți înșiși. Munca noastră se bazează pe un flux de lucru agil, pe expertiza noastră tehnologică și pe prototiparea profund metodologice. În calitate de furnizor de servicii în ansamblu, oferim idei, prototipuri, validare, dezvoltare, implementare, întreținere și dezvoltare ulterioară a produsului.

hmmh

Connected Commerce

hmmh este una dintre cele mai importante agenții de eCommerce din Germania. Angajăm peste 300 de colegi în locații din Bremen (sediul central), Berlin, Hamburg și München. De peste 20 de ani, avansăm evoluțiile economiei digitale prin spiritul nostru de pionierat, eradicând linia dintre on și offline. Transformarea dintr-o afacere multi-channel în eCommerce necesită strategii și procese holistice, flexibile și perfect conectate. În acest scop, dezvoltăm soluții inteligente între companii. În conformitate cu promisiunea de servicii „consultanță, creare, întreținere”, oferim asistență extinsă și individualizată și însoțim companiile de succes la nivel național și internațional, de la strategie la dezvoltarea de software și realizarea de site-uri web, portaluri, magazine online, aplicații mobile, interfețe vocale și sisteme AI la contact CRM, sisteme PIM și măsuri de comunicare digitală.

PREX

Publicitate Programatică Multichannel

Prin PREX programmatic Exhchange, GmbH & Co KG, Mediaplusi si Plan.Net si-au combinat competențele in Marketing Programatic. Asocierea lor ia în considerare complexitatea crescândă a implementării programatice a structurii controlabile a campanie în toate mediile. PREX se ocupă nu numai de cumpărare și rezervare, ci și de optimizarea tuturor canalelor controlabile programatic. Aceasta include campanii online pe toate dispozitivele, precum și pe canalele clasice, cum ar fi TV, radio și marketing în spațiu liber. Obiectivul principal al asocierii, în afară de asistența în procesarea campaniilor programatice, este interacțiunea strânsă și cooperarea integrată a creației, a informațiilor media și a datelor specifice în toate domeniile grupului Serviceplan.

 

MANAGEMENT

Wolf Ingomar Faecks

Wolf Ingomar Faecks

Managing Partner și CEO

Plan.Net Group

Manfred Klaus

Manfred Klaus

Managing Partner și COO

Plan.Net Group

Michael Kutschinski

Michael Kutschinski

Managing Director și CCO

Plan.Net Group