miles&more

Miles & More

Relansare Aplicație

miles&more
  • Categorie

    Portaluri Online și Servicii Web
  • Domeniu

    Mobilitate
  • Client

    Miles & More

MILES & MORE  

Relansarea aplicației   

 

Provocarea noastră a fost relansarea celui mai important punct de informație/interacțiune pentru grupul țintă extrem de mobil de călători frecvenți și călători de afaceri. Poziționarea aplicației ca element inovator include/necesită tehnologie de ultimă oră. Pentru a oferi valoare ca un punct de informație/interacțiune real, care este mai mult decât o fațadă frumoasă, am fost nevoie a ancorăm aplicația în procesele organizației Miles & More. 

Am refăcut complet aplicația și soluția de gestionare a conținutului ambiant. Un proiect complex de management IT și multipartit, cât și de consultanță de IT și inovare erau deja existente. Conceptul și designul au fost furnizate de către terți. 

 

Câteva milioane de instalări și câteva sute de mii de utilizatori activi lunar fac din aplicația & Miles & More un caz solid de afaceri. Am construit un punct de interacțiune digital care permite câteva sute de mii de utilizatori din 30 de piețe să introducă un program Miles & More complet personalizat în întreaga sa bandă de frecvență. 

Am stabilit cu succes aplicația Miles More ca un element de inovație și prim model de progres pentru cazurile inovatoare și solicitante din punct de vedere organizațional (cum ar fi ofertele bazate pe locații precum GPS, BLE, NFC).