ewie

E wie einfach

Relansare Website

ewie
  • Categorie

    Website
  • Domeniu

    Electricitate, Gaz și Servicii de Eliminare a Deșeurilor
  • Client

    E wie Einfach

Provocarea constă în agregarea diferitelor sisteme, simultan crescute într-o singură platformă web integratoare. Peisajul sistemului s-a dovedit a fi foarte complex, cu API-uri, metode de plată și furnizori foarte diverși. Am coordonat mulți furnizori angajați de client și le-am comunicat scopul nostru. Am dezvoltat noua platformă, menținând în același timp vechiul sistem în paralel.

În timpul relansării ne-am propus să consolidăm arhitectura sistemului și să-l facem viabil pentru viitor. Monitorizarea exactă, echilibrarea sarcinilor și conceptele de reluare in caz de nereușită pentru toate sistemele au fost esențiale. Sarcinile noastre au constat în analiza stării, concepția tehnică și implementare acesteia. Am controlat proiectul în general și am oferit consultanță clientului. Am creat un proiect deștept și am implicat intens clientul ca proprietar de produs.

Relansarea a îmbunătățit în mod semnificativ călătoria clientului și, în consecință, experiența holistică a utilizatorului. Rezultatul nostru a fost un website complet receptiv, bazat pe o platformă viabilă pentru viitor, cu un grad ridicat de personalizare. Site-ul se clasează în top și are o urmărire granulară fină, care duce la o conversie substanțial mai bună.