VR App von Plan.Net Technology

Janssen

Janssen Window VR App

Janssen VR App
  • Categorie

    Servicii B2B
  • Domeniu

    Sănătate și Farmaceutice
  • Client

    Janssen

Ca parte dintr-o colaborare între Plan.Net Franța și Plan.Net Technology, am creat prima aplicație de tur virtual ghidat „Janssen Window” pentru Janssen, una dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume bazate pe cercetare. Scopul a fost de a permite profesioniștilor din domeniul sănătății și publicului general să descopere și să înțeleagă mai bine diferitele etape ale circuitului medicamentelor într-un mod interactiv și transparent.

Pentru a crea o experiență complet captivantă, am combinat navigarea în aplicație cu tehnologia VR de ultimă generație și cu videoclipuri 360° de  la NEVEREST GmbH (filmat în condiții reale de producție). Astfel, experiența utilizatorului aplicației a oferit o călătorie interactivă și educațională în laboratoarele de cercetare, unitățile de producție și centrele logistice din Belgia și Franța.

Munca noastră a constat în analiza cerințelor, conceptul tehnic, dezvoltarea și testarea „Janssen Window”, o nouă aplicație pentru dispozitivele Oculus Go. Lansarea aplicației pentru rețeaua clienților B2B a îmbunătățit semnificativ călătoria clienților și în consecință, experiența holistică a utilizatorilor în munca de zi cu zi.

Play
Pause
Sound off
Sound on

This video content is hosted by a third party.

In order to view this content, you must at least accept statistics cookies.

By displaying the external content, you accept the terms of service of www.youtube.com by default.