We use cookies to analyse the views of our website. By using our website, you agree to such analyse.
More information

RO
Loading...

Timisoara, 15 iulie 2016.  Luna iulie a fost perioada în care ne-am îmbarcat cu toții pe o alta plan.netă. Am pornit la drum într-o vineri, la ora 7 dimineața, cu destinația Valea Jiului. După 4 ore ne-am văzut ajunși la locație, dar nu am fost primii acolo – organizatorii ne așteptau deja cu echipamentele de rafting! Râul Jiu ne-a așteptat și el și ne-a oferit 3 ore de maximă distracție și aventură. Pe la jumătatea traseului ne-am oprit în natură și am luat prânzul împreuna, dar am avut parte și de un mic joc de coordonare. 6 câte 6 ne-am îmbarcat din nou în cele 2 bărci și am vâslit împreună înspre Câmpul lui Neag, unde ne aștepta o frumoasă pensiune. Aventura primei zile a continuat cu o scurtă plimbare pentru a admira peisajul, dar și cu un delicios tort de ciocolată al sărbătoritului nostru Sergiu! Deși am fost obosiți, nu ne-am lăsat duși la culcare asa ușor, ci ne-am relaxat cu de ale gurii (și gâtului :) ) și cu un joc de mimă până târziu în noapte.

A doua zi, trezirea a fost mai dificilă și abia pe la 10 ne-am îmbarcat spre o altă aventură. Am plecat înspre Valea Mării unde am trăit o experiență încărcată de adrenalină. Ne-am aventurat într-o vale îngustă și strâmtă și am facut canyoning. Dacă credeam că până acum ne-am depășit limitele, organizatorii ne-au demonstrat că nu suntem nici la jumătate! A urmat o minunată traversare pe tiroliană, experiență ce ne-a demonstrat că după orice prăpastie, urmează un loc fascinant. Ne-am încurajat, ne-am motivat, dar în egală măsură ne-am și distrat.

 

O alta echipă a organizatorilor era deja pe baricade. Ne-am echipat din nou în costumele de neopren și ne-am făcut curaj să testăm apa “călduță” de cam 4 – 6 grade. Repede ne-am adaptat și drumul l-am continuat printr-o serie de coborâri verticale. Rând pe rând, am parcurs un rapel, ne-am bucurat de priveliști aparte și din nou ne-am motivat reciproc să ne depășim limitele. Dupa toate aceste experiențe, tiroliana nu mai părea la fel de fioroasă ca la început, așadar nu ne-am mai săturat să traversăm munții pe ea.

Obosiți fizic, căci sufletul era ascuns în Valea Jiului, ne-am întors la pensiune, unde o delicioasă cină ne aștepta. Pasaje și peisaje, echipă, spirit, energie, adrenalină, lupta cu valurile, depășirea limitelor, prietenie, motivație, bucurie – acestea au fost câteva dintre cuvintele care au încheiat seara.

Cele 2 zile din cadrul teambuilding-ului ne-au reamintit că în spatele proiectelor dezvoltate, în spatele liniilor de cod și a tehnologiilor, suntem o echipă căreia îi place să se distreze, care se apreciază și motivează reciproc, care împreună reușește să își depășească limitele!

Contact

Silvia Mureşan

Silvia Mureşan
Responsabil Resurse Umane

+40 735 779991

E-Mail: s.muresan@plan-net.com