We use cookies to analyse the views of our website. By using our website, you agree to such analyse.
More information

RO
Loading...

Clasamentul agențiilor de internet din 2015 a Asociației Federale a Agențiilor Digitale, Bundesverbands Digitale Wirtschaft (BVDW) confirmă că Plan.Net Group ocupă locul întâi cu o cifră de afaceri de 67,3 milioane euro pe anul trecut, aceasta însemnând că pentru prima oara Plan.Net Group este cea mai mare agenție digitală din Germania.

München, 23 aprilie 2015 — Cu un venit net de 67,3 milioane euro pe anul calendaristic 2014, ceea ce înseamnă o creștere de 23,9 % în comparație cu anul precedent, Plan.Net Group conduce acest an in clasamentul agențiilor a Asociației Federale a Agențiilor Digitale, Bundesverbands Digitale Wirtschaft (BVDW).

"Poziția de vârf în clasament nu este numai un semn pe piață, dar și confirmă performanța noastră, fără de care această creștere nu ar fi posibilă. Considerănd proporțiile noastre, putem să întreprindem activități tot mai complexe pentru clienții noștri în domeniul comunicării si transformării digitale. Acestă performanță poate fi autentică și menținută numai dacă te integrezi complet în spectrumul digital și te dezvolți bazandu-te pe acesta, așa cum facem noi mereu", spune Manfred Klaus, Directorul Executiv și purtatorul de cuvânt al Plan.Net Group.

Clasamentul este considerat un baromentru al domeniului în sfera Agenției de Internet din Germania care s-a executat în fiecare an din 2001 de către BVDW și este publicat impreună cu colaborarea partenerilor HighText iBusiness, Horizont și Werben & Verkaufen. Pe listă se află agențiile a căror trăsătură fundamentală este designul, crearea și realizarea tehnica a soluților digitale.

În martie 2015 Plan.Net și Serviceplan au fost clasificate și împreună ca fiind cele mai de succes agenții în clasamentul de creativitate digitală în BVDW.

www.agenturranking.de

Despre Plan.Net Group

Plan.Net Group este agenția digitală principală în Germania. De asemenea este una dintre cele mai mari agenții digitale independente din Europa și este reprezentată în mai mult de 25 locații internaționale și în Dubai, Milano, Paris, Viena și Zurich, pe langă cele din Munich, Hamburg și Bruxelles.  
Înființat in 1997 ca și filială a Serviceplan Group, în momentul acesta, cu filosofia ei “Creating Relevance”, Plan.Net acoperă toate aspectele de comunicare digitală, interactivă și integrată – de la campanii, website-uri, portale de internet si e-dialog la achiziționare și coordinarea de mass-media și de la marketingul de conținut, social și prin intermediul motoarelor de căutare, la reclamele prin dispozitive mobile, inclusiv prin aplicații pentru acestea.
Un total de peste 700 de angajați lucrează pe plan global pentru clienți ca și BMW, Lufthansa, IKEA, Media Markt, Consorsbank, Reckitt Benckiser, Weight Watchers și ZDF.
Din iulie 2014 hmmh face parte din Plan.Net Group. hmmh este una dintre agențiile principale ale Germaniei în ce privește comerțul și ofertarea digitală, bazându-se pe filosofia proprie de "consult - create - care", pe consultanța completă și pe sprijinul explicit de la concept de-a lungul dezvoltării software până la sprijinul ”full-service”.

Persoana de contact

Claudia Kirchmair

Claudia Kirchmair
Corporate Communication & PR

+49 89 2050 2273

E-Mail: c.kirchmair(at)serviceplan.com