We use cookies to analyse the views of our website. By using our website, you agree to such analyse.
More information

RO
Loading...

Miles & More
În jurul lumii

Ideea

Programul de fidelitate Miles & More pentru Lufthansa a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare. Pentru a marca acest eveniment, toți cei care au participat la program au fost invitați la aniversare și au câștigat premii pentru tot anul via unui site aniversar creat în mod special cu această ocazie. Ca și punct culminant, cât mai mulți urmau să fie surprinși printr-o întreprindere deosebită și un premiu unic.  
Am invitat toți participanții de la Miles & More să se îmbarce într-un tur real în jurul lumii: la 20 de rute de zbor selectate din rețeaua Lufthansa și partenerii lor l-i s-au atribuit câte o întrebare de concurs.  Dacă ora de plecare era 03:27 sau 14:42 – se putea raspunde la întrebări numai dacă zborurile erau de fapt în aer. Pentru câștigătorii extrași dintre toții participanții de succes, visul de a face înconjorul lumii a devenit realitate.
Utilizatorii din toată lumea au vizitat site-urile noastra la cele mai neobișnuite ore:
De exemplu, la data de 3 septembrie 2013 la ora 03:48, se aflau online peste 85.000 de utilizatori. În general utilizatorii revizitau site-ul cam de 20 de ori și stăteau online aproximativ o jumătate de oră. Numai pe perioada primei săptămâni am generat 2.349.315 click-uri de pe urma concursului. În total au avut loc 103.000 de înregistrări și 5.373.219 de Page Impressions.

Info

Client
Lufthansa

Domeniu
Service

Categorie
Marketing

Persoana de contact

Team Business Development

Team Business Development

+49 89 2050-20

E-Mail: request@serviceplan.com