We use cookies to analyse the views of our website. By using our website, you agree to such analyse.
More information

RO
Loading...

Lufthansa
Disney Planes

Ideea

Lufthansa își dorește întotdeauna să exploreze și să încerce metode noi și eficiente pentru a ajunge la grupurile sale țintă – în acest caz, familiile. Disney căuta un partener pentru noul său film „Planes”, care se pregătea de lansarea pe marile ecrane în Europa. Și ce putea fi mai potrivit decât Lufthansa să prezinte mica și drăguța aeronavă și aventurile sale în jurul lumii?

Așadar, Serviceplan One a realizat legături între eroii și episoadele filmului și comunicarea la bord, la punctele de vânzare și prin platforma de acțiune personalizată „Planes”: pe website-ul Lufthansa „Planes” protagoniștii filmului sunt eroii a șase jocuri pentru copii, care s-au lansat unul după altul. Locațiile filmului reprezintă setările pentru jocuri și în același timp sunt destinații atractive pentru familii.

Promovarea s-a realizat pe toate canalele și în întreaga lume Lufthansa. De la un newsletter trimis clienților Lufthansa la trucuri de bord, Dusty și amicii săi au oferit plăcere și divertisment, de asemenea generând o mulțime de clicuri și înregistrări.

Info

Client
Lufthansa

Domeniu
Turism

Categorie
Film

Persoana de contact

Team Business Development

Team Business Development

+49 89 2050-20

E-Mail: request@serviceplan.com