We use cookies to analyse the views of our website. By using our website, you agree to such analyse.
More information

RO
Loading...

BMW
Soundtree

Ideea

Înaintea Crăciunului, BMW Elveţia (cu ajutorul Serviceplan) prezintă clienţilor şi partenerilor săi un cadou special: bradul perfect de Crăciun numit: BMW Soundtree.

Acest brad de Crăciun este creat pe baza sunetelor motorului maşinilor BMW. Fiecare model BMW are propriul sunet unic - care poate fi convertit într-un brad de Crăciun unic.

Pentru această surpriză de Crăciun nu am folosit orice modele de BMW, ci sunetele motoarelor produselor din gama nouă cum ar fi BMW Seria 2 Coupé sau BMW M4. Graficele de sunet au fost înregistrate într-un studio audio, apoi rotite cu 90 de grade pentru a produce câte un BMW Soundtree.

BMW Soundtree au fost un mare hit pe microsite-ul dedicat www.soundtree.ch, unde cu ajutorul unei pedale de acceleraţie virtuale, oricine putea crea propriul BMW Soundtree pe care să îl share-uie cu prietenii şi familia prin intermediul reţelelor sociale.

Un bonus special a fost faptul ca brazii de Crăciun BMW Soundtree puteau fi folosiţi ca si decoraţii speciale pentru showroom-uri, cu ajutorul Rapid Prototyping, prin care un model 3D putea fi printat.

Clienţii sesiunilor de Test-Drive şi clienţii VIP au primit deasemenea un cadou special. Un model 3D mini de BMW Soundtree al motorului maşinii personale sau a maşinii folosite in sesiunea de Test-Drive.

 

Info

Client
BMW

Domeniu
Automobile

Categorie
Design

Contact

Team Business Development

Team Business Development

+49 89 2050-20

E-Mail: request@serviceplan.com